ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ξενοδοχεία στο Ναύπλιο | Victoria Hotel

KITESURF

Mόλις 5 λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου υπάρχει το RADICAL KITE CENTER που με 7 χρόνια παρουσίας ασχολείται με το kitesurf & Sup (ΙΚΟ) καθώς και με την διοργάνωση αγώνων. ενοικιάσεις εξοπλισμού kite & boards  με όλα τα τελευταία μοντέλα από Cabrinha, North, Ion.

Βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα μέρη της Ελλάδος στη Νεα Κιο Αργους με ρηχά νερά, σταθεροί καθημερινά θερμικοί άνεμοι  καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.Ελάτε να νοικιάσετε τον τέλειο εξοπλισμό για τα πρώτα σας βήματα level 1-2 η για εσάς τους προχωρημένους level 3 +. Η τοποθεσία είναι εύκολα προσβάσιμη και μόλις μιάμιση ώρα από Αθήνα

PHOTOTOUR

Το Phototour αποτελείται από μια ομάδα φωτογράφων – που μέσα από διαφορετικούς δρόμους- φτάσαμε σε ένα κοινό σημείο επαφής που δεν είναι άλλο από την αγάπη για την φωτογραφία και το “shooting”. Μέσα από το φωτογραφικό μας φακό εξορμούμε σε τοπία που συχνά έχουν ιστορικές αναφορές και μοναδική ομορφιά  αλλά και σε τοποθεσίες άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Αγγίζουμε κορυφές, διαβαίνοντας άγρια από την μοναξιά μονοπάτια – που καταλήγουν σε μοναστήρια  που χτίστηκαν εδώ και αιώνες.Συναντάμε ποτάμια και παραλίες αποκομμένες από το θόρυβο της πόλης. Φτάνουμε σε γραφικά χωριά που ο χρόνος και η εξέλιξη φαίνετε να μην τα έχουν αγγίξει , ερχόμαστε σε επαφή με τους κατοίκους και τον τρόπο ζωής τους, φωτογραφίζοντας μοναδικές στιγμές της καθημερινότητας τους .

ξενοδοχεία στο Ναύπλιο | Victoria Hotel
ξενοδοχεία στο Ναύπλιο | Victoria Hotel

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Γνωρίζοντας τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου γνωρίζετε και την περιοχή, τις τοπικές συνήθειες των ανθρώπων, την λαϊκή παράδοση και τον πολιτισμό. Στα οινοτουριστικά ταξίδια που σας προτείνουμε  ο οινολάτρης και ταξιδιώτης της παράδοσης έρχεται πιο κοντά στην παραγωγή και στην οινική μας κουλτούρα που ξεκινά εδώ και πολλούς αιώνες.

Η αμπελόεσσα Πελοπόννησος του Ομήρου, αποτελεί οινικό προορισμό αφού στα εδάφη της γεννήθηκαν γηγενείς ποικιλίες (από το κλήμα του Παυσανία ακόμη) όπως τα γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο Αγιωργήτικο και το Μοσχοφίλερο, αλλά και ο Ροδίτης, η Κυδωνίτσα, ο Ροκανιάρης και πολλές άλλες που μπορούν να σας περάσουν στις διατροφικές συνήθειες και την τοπική κουζίνα του τόπου.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

H ποδηλατική ομάδα της Grecopaths προσφέρει την καλύτερη επιλογή για αυτούς που αγαπούν την ποδηλασία και θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά τοπικά μονοπάτια περνώντας μέσα από τη φύση, από χωριά, χωράφια, απομονωμένες ομορφιές. Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν που έχει το πνεύμα της περιπέτειας και της περιέργειας.

Πάντα προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις περιηγήσεις μας με την τοπική κουλτούρα και τη φύση της. Θα θέλαμε να δεις και να νιώσεις όσο πιο πολλά μπορείς μέσω των ποδηλατικών μας περιηγήσεων, ανακαλύπτοντας την πατρίδα μας σε αργή κίνηση μέσα από τα μάτια των ντόπιων.

ξενοδοχεία στο Ναύπλιο | Victoria Hotel